onlinerandi

A nagy számok törvénye minden esetben működik. Ismerkedjünk online, képzelegjünk, hogy mindig van jobb és ne alkudjunk. Ebben hittem én is sokáig... Írok a tapasztalatokról és arról, hogy a virtuális világ kecsegtetése távol áll minden életszerűségtől. A valódi ereje, íve, tanulsága akkor bontakozik ki, ha időben előrefelé haladsz és a kezdetektől követed a történetet.

Utolsó kommentek

  • aaniko: sok idő eltelt, hogy újra beszéljünk, de végre működik és a rajongás a mélyszeretet bennünk és vel... (2014.06.20. 21:30) Carneval in my mind
  • aaniko: vele mai napig megvan a kapcsolat, hol mélyebb, hol csöndesedő viszony, mi ébren tart vagy elaltat... (2014.06.20. 21:18) magamnak írom ezt most, nem nektek
  • aaniko: és még mindig velem van (2014.06.20. 21:03) Kutya bevetés
  • ongirl: :D szó szerint! Azóta már a személyes találkozókon is túl vagyok. (2014.01.31. 19:55)
  • light: Love me Tinder! :) (2014.01.30. 08:51)
  • Utolsó 20

2011.04.20. 13:38 ongirl

Árnyaltabban a jelenem

Mielőtt habfehér ruhában látnátok vonulásom egy tengerpart fövenyén és delfineket vizionáltok a partra, előre leszögezem, hogy minden bejegyzés egy szemszögből íródik és az nem másé, mint az enyém :)

Nem élek párkapcsolatban, annyira nem, hogy galaxis néha napokig hozzám se szól. Tüntetőlegesen büntet és vesz revansot a kezdeti mélázásomért, hezitálásomért, az ijedtségért, a félelmért, ami egy dedikált kapcsolat hallatára minden sejtemet átjárta. Mióta a fejembe vettem, hogy bizony ebből lehet valami és tenni is akarok érte, ő külföldön tanyázik. Tökéletes időzítés, mert így legalább van ideje megbizonyosodni arról, hogy nem vergődésem tünete-e, hogy kapcsolatot akarok. Naponta gyűjtheti az információkat kitartásomról és tesztelhet meddig megyek el annak érdekében, hogy vigyázzak erre az életbe sem lépett kapcsolatra.

A három hét épp elegendő lesz ahhoz, hogy vagy higyjen nekem vagy a kezdeti tépelődésem okozta lyuk betoldozhatatlan maradjon.

Hogy mit higyjen el? Nos ezt jövő héten végre már személyesen is megbeszélhetem vele...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinerandi.blog.hu/api/trackback/id/tr582842353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása